Epost[e-postbeskyttet]

Ring nå+86 730 8503612
+ 86 18807302601

EN

OM OSS

Hjem>Om Oss>Selskapet profil

Changde New Materials Technology Co., Ltd. er lokalisert i Yueyang, en nasjonal historisk og kulturell by. Det er en leverandør av fine kjemiske produkter og grønne kjemiske tjenester med omfattende utnyttelse av ressurser og nye kjemiske materialer som kjernevirksomhet. Ved utgangen av desember 2022 er det allerede fem produksjonsbaser i Kina.

I tråd med bedriftens formål om å "å tilby produkter av høy kvalitet til kunder, tilby plattformer for ansatte, gi avkastning til aksjonærer og bidra med verdi til samfunnet", har selskapet aktivt bygget et integrert og to-fløyet forretningsmønster med "omfattende utnyttelse av ressurser + nye kjemiske materialer", og er forpliktet til å bli en helhetlig ressursutnyttelse og ny kjemisk materialproduksjonsbedrift med vekstpotensial. Det har bygget en rekke ressursomfattende bruksbaser som støtter store innenlandske kaprolaktamproduksjonsbedrifter.

Mens selskapet systematisk har løst problemet med biprodukter av kaprolaktam i industrien, har selskapet utvidet utviklingen av en serie finkjemikalier med høy verdiskaping som cykloheksenoksid, N-pentanol, sementblandinger, etc., og gir grønne, lavkarbon og sirkulære utviklingstjenester for oppstrøms- og nedstrømsbedrifter. Rundt propylenoksidbasen i Sentral-Kina har selskapet utviklet polyeteramin, et nytt energimateriale med vindkraft som applikasjonsscenario, og bygget en spesiell produksjonsbase for nye aminmaterialer, som gir viktige materialer for utvikling av grønn og ren energi under bakgrunn av "energidobbel kontroll", "topputslipp av karbondioksid, karbonnøytralitet", og hjelper lavkarbontransformasjonen av nasjonal energistruktur og den grønne transformasjonen av økonomisk utvikling.

Selskapet implementerer utviklingskonseptet "grønn, karakteristisk, fremragende" og forplikter seg til retningen "grønn". Selskapet dyrker intensivt omfattende utnyttelse av kaprolaktamressurser, og er en virksomhet som realiserer omfattende utnyttelse av kaprolaktam med dobbel prosess og tre avfall. Omfattende bruksprodukter er inkludert i fortrinnskatalogen til Finansdepartementet og Statens skatteforvaltning. Det er en av de 108 avanserte miljøvernenhetene i petroleums- og kjemisk industri i Kina i løpet av den 13. femårsplanen. Fokuser på "karakteristiske" produkter, for å være en individuell mester og støtteekspert innen underavdeling. markedsandelen for cykloheksenoksid, metylcykloheksan og 1,2-diaminocykloheksan er i forkant, OSB-byggemateriale-hjelpemidlet er på internasjonalt avansert nivå, og produksjonskapasiteten til polyeteramin og polyeterpolyol er i forkant av de innenlandske motpartene .

Selskapet er den tredje gruppen av spesialiserte og sofistikerte bedrifter som produserer nye og unike produkter "små giganter" firmaer. Forening til utmerket utvikling, selskapet vil holde seg til markedsorientert, verdiskaping som mål, vitenskap og teknologi som støtte for å oppnå bærekraftig utvikling. Selskapet oppfyller oppdraget om "Søke etter avansert og fremragende teknologi, beholde integritet og edel karakter", etablert et "treenighet" samarbeidende innovasjonssystem for produksjon, markedsføring og forskning for å bidra til utviklingen.

Changde har blitt tildelt tittelen Hunan Provincial Enterprise Science and Technology Innovation and Entrepreneurship Team, en person nyter den spesielle statlige godtgjørelsen til The State Council, og har plattformer som "Hunan Provincial Enterprise Technology Center" og "Hunan Province Intellectual Property Advantage Cultivation Bedriften".

Ved utgangen av desember 2022 har selskapet autorisert rundt 65 patenter.

0QQ图片20220302152500